Fen Bilgisi Eğitimi Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri Tarafından "Şampiyon Yüzücüler " Adlı Tiyatro Gösterisi

20.05.2016 tarihinde Fen Bilgisi lisans ve yüksek lisans öğrencileri tarafından Lapseki de ortaokul öğrencilerine Çevre Eğitimine yönelik bir tiyatro gösterisi yapıldı. Yüksek lisans tezi ve 2209 TUBİTAK öğrenci projeleri kapsamında bir çalışma özelliği taşıyan bu tiyatro gösterisinde ;Nesli Tehlike Altında Olan Deniz Kaplumbağaları hakkında bilgi ve farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.Tiyatro gösterisi Lapseki Plevne ortaokulu,Çardak Ortaokulu,İsmail Baykurt Ortaokulu , Şehit Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yapılmıştır.

20.05.2016 tarihinde  Fen Bilgisi lisans ve yüksek lisans öğrencileri tarafından Lapseki de ortaokul öğrencilerine   Çevre Eğitimine yönelik  bir  tiyatro gösterisi yapıldı. Yüksek lisans  tezi ve 2209 TUBİTAK öğrenci projeleri kapsamında  bir çalışma  özelliği taşıyan  bu tiyatro gösterisinde ;Nesli Tehlike Altında Olan  Deniz Kaplumbağaları hakkında bilgi ve farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.Tiyatro gösterisi Lapseki  Plevne ortaokulu,Çardak Ortaokulu,İsmail Baykurt  Ortaokulu , Şehit Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yapılmıştır.

"Şampiyon Yüzücüler " tiyatro oyun düzeni ;

Yazar,sahneye koyan ve oynayan :Belemir Özeş (meraklı çevre dostu  çocuk)(Fen Bilgisi 3.sınıf Öğrencisi)

Yönetmen:Hüseyin Hıdır (Lapseki Plevne Ortaokulu –Türkçe Öğretmeni)

Tiyatro Konu Uzman Kadro: Prof.Dr.Şükran Yalçın Özdilek (Biyoloji bölümü),Yrd.Doç.Dr.Sevil Yalçın (Fen Bilgisi ABD),Yaşar Bozdemir(Fen Bilgisi Yüksek lisans öğrencisi-LapsekiPlevne Ortaokulu -Fen Bilgisi Öğretmeni)

Tiyatro organizasyonu , dekor ve kostum, aksesuar  : Yaşar Bozdemir(Fen Bilgisi Yüksek lisans öğrencisi-Fen Bilgisi Öğretmeni)