Balıkesir Pasalimanında yaralı Caretta Caretta sahile vurdu.

İhbar üzerine Paşalimanı Adası Poyrazlı Mahallesi sahiline gelen Jandarma ekipleri kumsala vuran caretta carettayı ilk olarak denize geri bırakmak istediler. Ancak yüzemediği anlaşılan caretta carettayı tekrar kıyıya alan Jandarma ekipleri Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Deniz Kaplumbağları Araştırma ve Uyguluma Merkezi (DEKUM) ile irtibata geçtiler.

Uygun bir şekilde Çanakkaleye transferi sağlanan kaplumbağa burada tedavi gördükten sonra doğal yaşam alanına bırakılacak.